HET EVENEMENT

Hierbij een preview van het evenement van voorgaande jaren, hierbij zijn ook de opties van deelname beschreven. Voor een nog duidelijk beeld van het evenement kunt u een kijkje nemen op een van onze Social media pagina's!

 

Je kan op verschillende manieren meedoen. 

Optie 1 is dat je je van te voren door je buren,

familie, vrienden, collega's per rondje laat sponsoren om zo op deze manier geld op te halen voor de stichting. 

Download het sponsorformulier HIER! 

Neem deze mee vrijdag 5 maart 2021!

 Na afloop van het evenement verzamel je het geld bij de mensen die jouw gesponsord hebben. Klik hier om het opgehaalde bedrag te doneren.

 

Optie 2 is dat je een rittenkaart koopt voor het aantal rondjes dat je gaat schaatsen.

De keuze bestaat uit een kaart van 10 rondjes, 20 rondjes en 30 rondjes. Je doneert je bedrag aan stichting ALS die geld inzamelt om onderzoek te stimuleren naar de ziekte.

De keuze uit rittenkaarten is als volgt:

10 rondjes is 5 euro, 20 rondjes is 10 euro en 30 rondjes is 15 euro. 

 

Optie 3: Uiteraard is het ook mogelijk om zonder te schaatsen te doneren en aanwezig te zijn bij het evenement.

 

Transponders

Heb je gekozen voor optie 1? Dan is het nu mogelijk om een transponder te kunnen gebruiken tijdens het evenement. Door middel van de transponders worden het aantal rondjes automatisch bijgehouden door ons systeem en hoef je niet bij elk rondje een stempel te halen. Ook wanneer het je gewoon leuk lijkt om je schaatsgegevens te bekijken is het mogelijk om een transponder te gebruiken. 


Wanneer je gebruik wilt maken van deze optie is het echter wel noodzakelijk om je van te voren hiervoor aan te melden. Dit kan door gewoon even een mailtje te sturen naar schaatsvoorals@gmail.com. Noem even je naam en geef aan dat je van deze optie gebruik wilt maken en het wordt voor je voorbereid. Er wordt tijdens het evenement €10 borg van je gevraagd maar deze krijg je na het inleveren weer van ons terug! 

 

Een schaatstransponder is een klein apparaat met een chip dat om de enkel of onder de schaatsschoen gedragen wordt. Iedere passage op de finishlijn wordt gedetecteerd. Met behulp van de schaatstransponder kan per schaatser een statistisch overzicht van de verrichtingen worden samengesteld. Elke transponder heeft een eigen ID die je kunt koppelen aan een mylaps account, waardoor je gratis en onbeperkt toegang krijgt in al je schaatsresultaten. 

 Download
Sponsorformulier Schaats voor ALS 2021[3
Adobe Acrobat document 118.4 KB